Svenska äventyr är en serie filmer som utspelar sig i den den svenska vildmarken. En serie för alla människor som älskar att vistas i naturen. En genuin och autentisk återspegling av livet i hav och berg. Vildmarksdramatik på hög nivå med några av Sveriges mest meriterade äventyrare. vandring, vandra, berg, dal, hav, vatten, flod, paddla, klättra, segla, leder, skidor, outdoor, äventyr, äventyrare, adventure, sweden, hiking, mountain, film, filmproduktion, natur, naturen, sponsring, samarbete, collaboration, fjällräven, haglöfs, lundhags, peak performance, thule, stellar equipment, abisko, Lapland, swedish lapland, camera, production, company, klapp, klappco, kebnekaise, helags, kungsleden Klapp.co Klapp AB ©COPYRIGHT KLAPP.CO http://www.klapp.co

The film crew

Vi är ett gäng som lever för vildmarken, utmaningar, äventyr och film. Med starka berättelser om stora personligheter skildrar vi ett liv i utkanten av samhället. Ett liv som många bara våga drömma om. Vi är där och dokumenterar, regisserar, skriver manus och producerar. Ett team som själv är målgruppen för det vi producerar i Svenska Äventyr.

Bilden är från Goudaglaciären under inspelningen av Hemma i Bergen.

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om våra filmer.

Teamet_Anders

Anders Klapp
Filmare och regissör. Skidåkare, surfare, klättrare, dykare. Älskar vandringar i orörd vildmark och tältnätter under primitiva förhållanden. Har rest jorden runt och gjort dokumentärer.

0706-21 15 00
anders@klapp.se

Teamet_Robin

Robin Trygg
Professionell äventyrare. Sveriges yngsta på Everest 2011. Har sedan dess klättrat många toppar, åkt varmluftsballong över Kebnekaise och driver idag ett reseföretag för äventyr.

070-401 89 61
info@robintrygg.com

Teamet_Jesper

Jesper Kusoffsky 
Filmproducent. Skidåkare och surfare som brinner för äventyr och film. Har bestigit Mont Blanc och Mera Peak i Nepal och dykt med hajar. Certifierad drönarpilot.

0760-51 00 55
jesper@klapp.se

Svenska_logo_200px

 

Robin Trygg
070-401 89 61

Anders Klapp
0706-21 15 00

MMLogo_NEG_600px

 


Svenska Äventyr är ett filmkoncept utvecklat och producerat av produktionsbolaget Moments Matter AB
©Copyright 2023 / Anders Klapp & Robin Trygg.